Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Programridning

2009-03-18

Ida har nu gått in i sin andra illamåendeperiod och sitter mest och ser lidande ut. Imorse följde hon med ut som vanligt men när vi väl kommit ut så satte hon sig i höet och såg ut som om livet inte var mycket värt. Bina däremot är piggare än vanligt och envisas med att vilja vara ute och springa trots att hon bör stanna inne med sina små stygn. Till skillnad mot Ida så tycker hon att livet är kanon, speciellt när folk tycker lite synd om henne då är allt toppen. 

Idag har det varit en riktigt full dag med både träning och programridning, det har inte blivit många små andningspauser.

Programridningen gick iallafall hyffsat bra, Canja skötte sig väldigt väl hon blir mer och mer en ny favorit. Midas däremot var mer än hoppig kan man lugnt påstå, han är som en halvtokig unghäst med noll koncentrationsförmåga. Hans största bekymmer är inte att klara av programmet utan att hålla fokus på de enligt honom tråkiga och enkla övningarna som ingår i programmet som man rider i debutantfälttävlan. Om det ändå kunde ingå lite byten eller högre samling så skulle han bli nöjd.

Det enda riktiga problemet som uppstod idag var de eländiga unghästarna som vägrade att gå in som civilicerade djur. De blev lite upprörda över att behöva gå in två timmar tidigare än vanligt och protesterade genom att galoppera omkring utanför ridhuset och skrämma upp den stackars häst som just då skulle försöka rida program. Återigen så finns det nu en liten flock som bortskänkes...

En inte så seriös liten illustration av dagens känslor...

Min dagBinas dag Idas dag 

Och så här tycker jag om CanjaMidas känns så här att sitta på och när jag tänker på unghästarna så

Nu ska jag sluta att och lägga mig för att så en stor till alla mina läsare.

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden