Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Framgångsrik helg

2010-06-13

Jag har köpt en ny videokamera och det har tagit ett par dagar att sätta sig in i den, men nu har jag lyckats lägga upp den första filmen på youtube. Det blev en liten gullig snutt av Ida och en av kattungarna som är något av en fotfetischist. Det ska enkelt gå att klicka på länken så ska den komma upp... 

Ida och kattungarna

Jag hoppas nu på att teknikgudarna är på min sida så att allt funkar som det ska.

Idag har vi varit på utställning med Splendid och hans tre avkommor S.Carolina, S.Lucy och S.Magic Princess. Splendid blev BIR och reserv BIS med 43 poäng, fantastiskt roligt. Nästan lika roligt är det att hans avkommor blir jättefina och de fick också otroligt bra poäng. Lucy fick 41 poäng och vann sin klass och Carolina fick också 41 poäng och vann sin klass över Princess som "bara" fick 38 poäng, det kan man verkligen kalla en hög lägsta nivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var också hopptävling idag i Hölö och där var det flera åkerbyhästar med. JC var där med Chelsea som är här på försäljning och hon gjorde ett fantastiskt fint jobb och lyckades inte bara rida snyggt utan också ta placeringar. De vann LB och kom tvåa i LC mycket bra jobbat. På plats fanns också Excelsa som lyckades ta en tredjeplats i LD och Foo-Fighter som enligt mina rapportörer såg jättefin ut och gjorde fina rundor. Även Gino var och tävlade denna helg och han tog en fjärdeplats i LA.

Det är verkligen roligt att så många ponnyer är ute och gör fin reklam för vår verksamhet!

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden